Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
BASIC, PLUS sau GOLD

Soluții adaptate fiecărei nevoi: BASIC, PLUS sau GOLD

Dată:

Categorie: Servicii, Toate articolele

Cuvinte cheie: Calitate, Garantie

Cauți o plapumă de calitate, care să reziste în timp, chiar dacă o folosești zi de zi. Sau poate cauți o plapumă simplă, pe care să o folosești doar atunci când ai oaspeți. Poate că vrei un produs cu un preț mic sau unul de cea mai bună calitate. 
 
Indiferent ce cauți, noi îți venim în ajutor. Am împărțit produsele noastre cele mai importante, precum saltele, plăpumi, perne, pilote, lenjerii de pat și prosoape, în trei categorii: BASIC, PLUS și GOLD. Aceste trei categorii reprezintă trei zone de calitate și de preț, de la cele BASIC, care reprezintă o valoare foarte bună la un cost mic, până la cele GOLD, care sunt descrise de cea mai înaltă calitate, la un preț accesibil.  
 
Cu alte cuvinte, avem o ofertă excelentă pentru fiecare. Eticheta BASIC îți arată că vei alege un produs cu un preț foarte bun. Cu alte cuvinte, un raport calitate-preț excelent. 

Iată câteva produse din gama BASIC cu ajutorul cărora îți poți amenaja dormitorul la un preț mic: 

[][]

Eticheta PLUS înseamnă confort și calitate la un preț rezonabil. Avem o gamă variată de produse în gama PLUS, astfel încât să alegi ceea ce ți se potrivește. 

Iată și câteva recomandări de produse pentru dormitor din gama PLUS: 
 
[][]

Eticheta GOLD marchează produsele de calitate superioară, realizate din cele mai bune materiale, care îți aduc un confort sporit la un preț accesibil. Produsele din gama GOLD au cea mai înaltă calitate și rezistă mai mult în timp. De exemplu, saltelele GOLD au garanție 25 de ani. 

Recomandări de produse din gama GOLD: 

[][]