Mobilier cu design modern pentru hol

Mobilierul pentru hol este primul lucru pe care oaspeții tăi îl vor vedea. Vezi gama noastră de mobilă pentru hol cu rol funcțional și cu un design modern. Alege dintre piesele de mobilier hol montate pe perete sau de sine stătătoare, cu spații de depozitare incorporate, într-o varietate de dimensiuni și stiluri. Creează un hol de intrare primitor și ordonat în casa ta cu un cuier de haine pom din lemn, bambus sau metal sau cuier de haine montat pe perete, un cuier cu oglindă și o bancă pentru hol, un raft de hol, o scară decorativă, un cuier cu pantofar, o băncuță de hol cu spații de depozitare, cârlige și umerașe pentru haine - ideale pentru încălțăminte, jachete și pălării.

Citește și 5 idei pentru un hol funcțional și primitor

Întâmpină oaspeţii cu mobilier elegant pentru hol

Holul este prima încăpere pe care o vezi atunci când ajungi acasă după o zi de lucru şi tot holul este locul în care îți întâmpini oaspeţii. De aceea, cei mai mulţi dintre noi ne dorim mobilă care să ofere holului un aspect îngrijit, ordonat şi modern.

JYSK îți oferă o gamă largă de piese de mobilier pentru hol, care te vor ajuta să îți păstrezi casa ordonată. Printre piesele de mobilier pe care le vei găsi la JYSK se numără:

  • bănci;
  • cuiere pom;
  • suporturi şi dulapuri pentru pantofi;
  • cuiere pentru hol;
  • cârlige şi umeraşe pentru haine.

Mobilier divers pentru un hol atrăgător

O bancă amplasată în hol reprezintă o ocazie binevenită de a te aşeza şi de a-ți odihni picioarele pentru o clipă, în timp ce te descalți. Majoritatea băncilor noastre au sertare, rafturi sau coşuri, oferind spaţii ideale de depozitare. Pentru o organizare mai practică, agață un raft pentru hol cu un cuier cu agățători pentru haine deasupra băncii.

Suporturile şi dulapurile pentru pantofi sunt perfecte pentru depozitarea pantofilor, iar cuierul pom este ideal pentru aranjarea hainelor tale de exterior.

JYSK îți oferă o varietate de mobilier pentru hol într-o multitudine de stiluri şi materiale, astfel încât să poți alege piesele cele mai potrivite pentru holul tău. Şi nu uita de accesorii, cum ar fi un covoraş de intrare frumos sau o lampă aprinsă la uşa din faţă.