Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Cuier pom pentru hol
Mobilier Hol
Pantofar JYSK

Mobilier pentru hol: cuiere, băncuțe și pantofare


Mobilierul pentru hol este primul lucru pe care oaspeții tăi îl vor vedea. Vezi gama noastră de mobilă pentru hol cu rol funcțional și cu un design modern.

Mobilier pentru hol - Diverse hol

 
Cuier hol GENTOFTE anin

Întâmpinaţi-vă oaspeţii cu mobilier elegant pentru hol

Holul este primul pe care îl vedeţi când ajungeţi acasă după o zi de lucru grea şi tot în hol vă întâmpinaţi oaspeţii. De aceea, mulţi dintre noi dorim mobilă care să confere holului un aspect îngrijit, ordonat şi totodată agreabil.

JYSK vă oferă o gamă largă de piese de mobilier pentru hol, care vă vor ajuta să păstraţi casa ordonată. Printre piesele de mobilier pe care le veţi găsi la JYSK se numără:

  • bănci;
  • cuiere pom;
  • suporturi şi dulapuri pentru pantofi;
  • cuiere pentru hol;
  • cârlige şi umeraşe pentru haine.

O bancă amplasată în hol reprezintă o ocazie binevenită de a vă aşeza şi de a vă odihni picioarele pentru o clipă, în timp ce vă descălţaţi. Majoritatea băncilor noastre au sertare, rafturi sau coşuri, oferind spaţii ideale de depozitare. Pentru o organizare mai practică, încercaţi să agăţaţi un raft pentru hol cu un cuier pentru haine deasupra băncii.

Suporturile şi dulapurile pentru pantofi sunt perfecte pentru depozitarea pantofilor, iar cuierul pom este ideal pentru aranjarea hainelor dvs. de exterior.

JYSK vă oferă mobilier pentru hol într-o multitudine de stiluri şi materiale, astfel încât să puteţi alege piesele şi accesoriile cele mai potrivite pentru holul dvs. Şi nu uitaţi accesoriile, cum ar fi un covoraş de intrare frumos sau o lampă aprinsă la uşa din faţă. 

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard