MOBILIER PENTRU HOL: UN CUIER, O BANCĂ, RAFTURI ȘI UN PANTOFAR CU DESIGN MODERN

Mobilierul pentru hol este primul lucru pe care oaspeții tăi îl vor vedea. Vezi gama noastră de mobilă pentru hol cu rol funcțional și cu un design modern. Alege dintre piesele de mobilier pentru hol montate pe perete sau de sine stătătoare, cu spații de depozitare incorporate, într-o varietate de dimensiuni și stiluri. Creează un hol de intrare primitor și ordonat în casa ta cu un cuier de haine din lemn sau metal, un cuier cu oglindă și o bancă pentru hol, rafturi pentru hol, o scara decorativă, o bancă pentru hol cu spații de depozitare, cârlige și umerașe pentru haine - ideale pentru încălțăminte, jachete și pălării.

  Mobilier pentru hol - Bănci pentru hol

  Bancă VANDSTED gri/bambus
  165 Lei/buc
  299 Lei /buc
  REDUCERE 44%
  Bancă BARUP catifea gri
  195 Lei/buc
  399 Lei /buc
  REDUCERE 51%
  Bancă BARUP maro
  Bancă BARUP maro
  REDUCERE 51%
  195 Lei/buc
  399 Lei /buc
  REDUCERE 51%
  Bancă VIRUM neagră
  300 Lei/buc
  449 Lei /buc
  REDUCERE 33%
  Exclusiv Online
  Bancă TERPET 4 sertare cu pernă albă
  450 Lei/buc
  699 Lei /buc
  REDUCERE 35%
  Bancă JELLING cu spatiu depozitare albă
  500 Lei/buc
  799 Lei /buc
  REDUCERE 37%

  Mobilier pentru hol - Cuiere pentru haine

  Mobilier pentru hol - Diverse hol

  Cuier hol ELVERUM metal negru
  225 Lei/buc
  299 Lei /buc
  REDUCERE 24%
  Exclusiv Online
  Cuier hol EVETOFTE cu oglindă stejar
  350 Lei/buc
  549 Lei /buc
  REDUCERE 36%
  Cuier hol TERPET cu oglindă alb
  750 Lei/buc
  999 Lei /buc
  REDUCERE 24%

  Întâmpină oaspeţii cu mobilier elegant pentru hol

  Holul este prima încăpere pe care o vezi atunci când ajungi acasă după o zi de lucru şi tot holul este locul în care îți întâmpini oaspeţii. De aceea, cei mai mulţi dintre noi ne dorim mobilă care să ofere holului un aspect îngrijit, ordonat şi modern.

  JYSK îți oferă o gamă largă de piese de mobilier pentru hol, care te vor ajuta să îți păstrezi casa ordonată. Printre piesele de mobilier pe care le vei găsi la JYSK se numără:

  • bănci;
  • cuiere pom;
  • suporturi şi dulapuri pentru pantofi;
  • cuiere pentru hol;
  • cârlige şi umeraşe pentru haine.

  O bancă amplasată în hol reprezintă o ocazie binevenită de a te aşeza şi de a-ți odihni picioarele pentru o clipă, în timp ce te descalți. Majoritatea băncilor noastre au sertare, rafturi sau coşuri, oferind spaţii ideale de depozitare. Pentru o organizare mai practică, agață un raft pentru hol cu un cuier pentru haine deasupra băncii.

  Suporturile şi dulapurile pentru pantofi sunt perfecte pentru depozitarea pantofilor, iar cuierul pom este ideal pentru aranjarea hainelor tale de exterior.

  JYSK îți oferă o varietate de mobilier pentru hol într-o multitudine de stiluri şi materiale, astfel încât să poți alege piesele cele mai potrivite pentru holul tău. Şi nu uita de accesorii, cum ar fi un covoraş de intrare frumos sau o lampă aprinsă la uşa din faţă.