Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Mobilier hol
mobilier hol intrare
mobilier hol

Mobilier hol: cuiere, băncuțe și pantofare


Mobilierul pentru hol este primul lucru pe care oaspeții tăi îl vor vedea. Vezi gama noastră de mobilă pentru hol cu rol funcțional și cu un design modern.

Întâmpinaţi-vă oaspeţii cu mobilier elegant pentru hol

Holul este primul pe care îl vedeţi când ajungeţi acasă după o zi de lucru grea şi tot în hol vă întâmpinaţi oaspeţii. De aceea, mulţi dintre noi dorim mobilă care să confere holului un aspect îngrijit, ordonat şi totodată agreabil.

JYSK vă oferă o gamă largă de piese de mobilier pentru hol, care vă vor ajuta să păstraţi casa ordonată. Printre piesele de mobilier pe care le veţi găsi la JYSK se numără:

  • bănci;
  • cuiere pom;
  • suporturi şi dulapuri pentru pantofi;
  • cuiere pentru hol;
  • cârlige şi umeraşe pentru haine.

O bancă amplasată în hol reprezintă o ocazie binevenită de a vă aşeza şi de a vă odihni picioarele pentru o clipă, în timp ce vă descălţaţi. Majoritatea băncilor noastre au sertare, rafturi sau coşuri, oferind spaţii ideale de depozitare. Pentru o organizare mai practică, încercaţi să agăţaţi un raft pentru hol cu un cuier pentru haine deasupra băncii.

Suporturile şi dulapurile pentru pantofi sunt perfecte pentru depozitarea pantofilor, iar cuierul pom este ideal pentru aranjarea hainelor dvs. de exterior.

JYSK vă oferă mobilier pentru hol într-o multitudine de stiluri şi materiale, astfel încât să puteţi alege piesele şi accesoriile cele mai potrivite pentru holul dvs. Şi nu uitaţi accesoriile, cum ar fi un covoraş de intrare frumos sau o lampă aprinsă la uşa din faţă. 

Ghiduri și articole blog

Depozitare: soluții inteligente care economisesc spațiu

O casă frumoasă, în care e o plăcere să trăiești, e o casă ordonată. Dar în timp adunăm și tot adunăm lucruri. Și trebuie, bineînțeles, să le punem undeva. Atunci intră în scenă soluțiile de depozitare care, folosite inteligent, pot salva spațiu prețios. Vezi propunerile de depozitare.

Noutăți: SEJS – noua gamă de mobilier modern pentru sufragerie, bucătărie și hol

Pentru că urmărim mereu să aducem în sortimentul nostru mobilier care să urmeze cele mai noi trenduri, în 2018 am introdus în gama noastră de mobilier de interior colecția SEJS. Realizată din lemn masiv de stejar și furnir de stejar, noua colecție are un design modern și atractiv.

Compact Living: Cum am mobilat un apartament studio în Hotelul Ferdinand

Am amenajat două apartamente studio din Hotelul Ferdinand cu mobilier și accesorii JYSK, iar mai jos vei vedea rezultatul din camera 507. Ideea de bază de la care am plecat a fost să amenajăm în stil scandinav un spațiu mic, de aproximativ 60 mp. Descoperă conceptul Compact Living.

6 idei pentru case mici și cum le-am aplicat într-un spațiu de 45 mp

Pentru că spațiul limitat este o problemă cu care se confruntă o parte importantă a populației la nivel global, mai ales în mega-orașe, a fost inventat și un termen care să definească conceptul de locuire în spații mici. Se numește Compact Living și descrie arta de a amenaja o locuință mică.

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard