Lenjerii de pat copii și lenjerii pătuț bebeluș

Copiii și bebelușii au nevoie de mult somn, de aceea este important să te asiguri că au paturi confortabile în dormitor în care le face plăcere să-și petreacă noaptea. De la lenjerii de pat cu imprimeuri pentru bebeluși la lenjerii de pat pentru copii, găsești modele confortabile și distractive pentru copilul tău. Alege o lenjerie de pat pentru copii cu imprimeu vesel! Vezi gama noastră de lenjerii de pat și fete de perna pentru copii și bebeluși, ideale pentru un pat simplu sau unul supraetajat.

Lenjerii de pat pentru bebeluşi şi copii

Cei mici sunt tot ce avem mai de preţ pe lume şi tot ceea ce dorim este ca ei să se dezvolte frumos. De aceea, pentru mulţi dintre noi este important să creăm un pat sigur şi confortabil. Pe lângă patul, salteaua şi plapuma de calitate, lenjeria de pat joacă un rol esenţial în această privinţă, deoarece aceasta completează patul şi creează atmosfera dorită.

Lenjerii cu imprimeuri simpatice

La JYSK vei găsi o selecţie variată de lenjerii de pat pentru paturile de bebeluşi şi copii, cu o gamă largă de motive simpatice. Mai multe dintre seturile noastre de lenjerii de pat pentru bebeluşi şi copii au imprimerui cu personaje din desenele animate cunoscute de cei mici de la televizor sau cinema, asigurând mediul perfect pentru povestea de noapte bună.

Oferă un cadou frumos pentru botez sau ziua de naștere

Seturile de lenjerie de pat pentru bebeluşi şi copii reprezintă cadouri inspirate pentru botezuri sau aniversările zilelor de naştere. De asemenea, vei avea posibilitatea să combini seturile de lenjerie de pat pentru bebeluşi şi copii cu un prosop frumos cu motiv asortat.

Seturile de lenjerie de pat pentru bebeluşi şi copii trebuie spălate des pentru a înlătura petele şi praful, de aceea, este bine să ai o selecţie variată de astfel de lenjerii de pat. Cu alte cuvinte, nu încape îndoială că un set de lenjerie de pat pentru bebeluşi şi copii oferit drept cadou va fi mereu bine utilizat.

Seturile de pat pentru bebeluşi şi copii de la JYSK se pot spăla la maşină şi poartă eticheta Oeko-Tex de certificare a sănătăţii şi protecţiei mediului.