Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Design scandinav și gamă variată:  JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Idei de cadouri pentru 8 martie

Idei de cadouri pentru un 8 Martie friguros

Dată:

Categorie: Inspirație, Toate articolele

Cuvinte cheie: cadouri 8 martie, idei cadouri

Pe 1 Martie se dă startul primăverii. Cel puțin teoretic. Ne mai dă bătăi de cap curentul de aer din Siberia care îngheață toată Europa mai ceva ca de Crăciun, dar ne uităm totuși cu speranță în calendar și ne bucurăm că e a treia lună din an și prima a primăverii. Cum spunea cineva, această primăvară începe cu o frumoasă iarnă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne bucurăm că, totuși, suntem din ce în ce mai aproape de temperaturile care ne permit să renunțăm la geaca de iarnă.

 

BUCURIA DE A DĂRUI ȘI DE A PRIMI

De fapt, de 1 Martie, anul acesta, chiar am simțit o bucurie în oamenii pe lângă care am trecut. Chiar dacă afară toate trotuarele erau pline de nămeți, chiar dacă îți înghețau mâinile și dacă stăteai numai 5 minute în stația de autobuz, oamenii din jur se bucurau de primăvară. Bărbați și femei treceau pe lângă mine, seara, în drum spre casă, cu buchete de flori în mână, biroul nostru s-a umplut de flori și ciocolată primite de la colegi, la florăria pe lângă care trec era coadă la zambile și ghiocei. La metrou, pe scaunul de lângă mine s-a așezat o doamnă care mi-a zâmbit frumos, m-a întrebat dacă scaunul e liber și mi-a urat La mulți ani! și O primăvară frumoasă! până să apuc eu să spun că scaunul e liber. Nu știu ce s-a întâmplat, dar oamenii au fost mai relaxați, mai veseli și mai pozitivi pe 1 martie.

Mi-am spus că unul dintre motivele pentru care în jurul meu erau atâția oameni pozitivi este că, pe 1 Martie, au dăruit sau/și au primit ceva drăguț. Orice. Dar cineva le-a făcut o bucurie sau ei au făcut o bucurie cuiva.

Idei cadouri Ziua Femeii 

 O SĂPTĂMÂNĂ DEDICATĂ FEMEILOR

1 Martie dă și startul unei săptămâni în care femeile sunt în centrul atenției. Chiar dacă ești femeie sau bărbat, tu, cel sau cea care citește aceste rânduri, ai cu siguranță câteva femei cărora le ești recunoscătoare  sau recunoscător, pe care le iubești și cărora vrei să le faci o bucurie anul acesta. Așadar, în așteptarea zilei de 8 Martie, îți dăm câteva idei de cadouri care să aducă o bucurie femeilor din viața ta. Bineînțeles, le poți oferi flori sau o cutie de bomboane de ciocolată dar, dacă vrei, le poți da și un mic cadou pe care să îl păstreze acasă, să se bucure de el pentru mai mult timp.

Ne-am gândit să îți dăm câteva recomandări de cadouri în funcție de preferințele celei căreia vrei să îi faci o bucurie. Te invităm să le descoperi mai jos.

 

PENTRU FEMEILE CARE IUBESC FLORILE

Florile nu sunt rezervate doar romanticilor. Deși când se gândesc la flori, mulți își imaginează doar un trandafir roșu oefrit la o cină, florile pot face parte din viața noastră în moduri mult mai creative și mai utile. O casă decorată cu plante verzi e o casă cu atmosferă mai caldă, mai prietenoasă, și cu un aer mai plăcut. Dacă cea căreia vrei să îi faci un cadou iubește florile – în vaze sau în ghiveci, oferă-i ceva care să o ajute să își decoreze casa cât mai frumos cu plante verzi și flori.

De exemplu, vaza OSKAR din sticlă transparentă este minimalistă și are, în același timp, un aspect elegant, potrivit pentru multe tipuri de interioare.

VAZA DIN STICLA 


O altă propunere este ghiveciul SPURV din salcie împletită, care vine în pachete de două bucăți, perfect pentru a decora cu flori balconul sau terasa în sezonul cald.   


Ghiveci impletit
   

PENTRU DOAMNELE CARE APRECIAZĂ CONFORTUL

Casa trebuie să fie locul în care ne simțim cel mai confortabil. Și există câteva lucruri care sunt foarte importante în felul în care te simți acasă.

Dacă vrei să îi faci cadou unei femei căreia îi place să își petreacă timpul acasă, pentru care casa e un sanctuar de relaxare, poți alege o plapumă de calitate, precum plapuma BRURI sau, de ce nu, un halat de baie de calitate, moale și fin la atingere, precum halatul TIBRO din bumbac velur 100%. 


Plapuma BRURI

Plapuma BRURI Halat de baie pentru femei

Halat de baie TIBRO

 
Și, cum în orice casă, cel mai confortabil loc ar trebui să fie dormitorul, locul în care îți reîncarci bateriile, poți face cadou o lenjerie de pat din material fin și plăcut, cum este lenjeria de pat KRISTIN din bumbac satinat 100%.  Lenjeria are un imprimeu feminin, de inspirație barocă. 

Lenjerie de pat KRISTIN

PENTRU FEMEILE CARE APRECIAZĂ DETALIILE 


Dacă cea căreia vrei să îi faci cadou e atentă la cele mai mici detalii, ia mereu ceva nou pentru casa ei și e mereu la curent cu trendurile din designul interior, va aprecia decorațiuni pentru casă, care să îi înfrumusețeze locuința. Alege ceva ușor de asortat - cu un design cât mai simplu, care să se potrivească în mai multe tipuri de interioare.
  
De exemplu, perna deco MIMOSA are un design simplu, pozitiv, potrivit pentru sezonul estival, care te duce cu gândul la soare și nisipul fierbinte. Fața de pernă este realizată din bumbac 100%, ceea ce o face plăcută și confortabilă.

Perna deco MIMOSA


O altă propunere este imitația de blană TAKS, disponibilă în patru culori, care poate fi folosită fie pe podea, fie în loc de pernă de scaun. Imitația de blană TAKS este foarte pufoasă și plăcută la atingere și aduce o notă rustică în locuință.

Imitatie de blana TAKS

Imitatia de blană TAKS în diverse culori.  


PENTRU DOAMNELE CARE VOR SĂ PETREACĂ TIMP AFARĂ

Ei îi place să își petreacă weekendurile sau serile de vară pe balcon, pe terasă sau în grădină? Atunci alege ceva care să îi fie util în spațiul exterior. Ai o mulțime de opțiuni, iar ea va aprecia și va asocia întotdeauna cadoul de la tine cu momentele plăcute din timpul verii. 

Dacă, de exemplu, stă pe balcon chiar și în serile mai răcoroase și bea un pahar de vin sau citește, oferă-i cadou o pătură, precum pătura STENROS care imită blana artificială, cu care dacă vrea să stea pe balcon chiar și când e răcoare.  


Patura STENROS

Pătura STENROS 


Și dacă îi plac nopțile de vară, oferă-i un felinar, precum felinarul GRANMEIS, pe care îl poate folosi în orice spațiu exterior - de la un balcon minuscul până la o grădină generoasă. Lumina difuză a felinarelor fac nopțile de vară mai intime și mai plăcute. 

Felinar GRANMEIS 

Felinarul GRANMEIS din sticlă colorată, cu mâner din sfoară. 

Ultima propunere și cea care ne palce cel mai mult este leagănul NITTEDAL, un scaun de agățat care poate fi folosit atât în exterior, cât și în interior, cu un design boem și feminin.  E un cadou potrivit pentru femeile jucăușe, libere, vesele și boeme, dar nu numai. Noi ne-am îndrăgostit de el!

leagan NITTEDAL


O primăvară frumoasă, caldă și veselă, și un 8 Martie plin de gesturi frumoase și zâmbete îți dorim!