Politica de confidențialitate

Practici bune de marketing

La JYSK ne concentrăm eforturile pentru respectarea legilor în vigoare pentru a avea practici bune de marketing. De aceea trimitem newsletterul numai persoanelor care s-au abonat la acest serviciu. În cazul în care ați primit newsletterul fără să vă fi dat acordul, este posibil ca o persoană cunoscută să vă fi trimis newsletterul primit de la noi. În caz contrar, ne cerem scuze pentru greșeala creată. Ne puteți trimite un e-mail pe adresa serviciuclienti@jysk.com pentru a vă dezabona de la newsletter. De asemenea, vă puteți dezabona accesând linkul din partea de jos a newsletterului.

Informații personale

Dacă doriți să participați la extragerile lunare cu premii de la JYSK, vă rugăm să completați următoarele detalii pentru a vă putea contacta direct în cazul în care câștigați: nume, prenume, adresă, cod poștal și număr de telefon.

Vă protejăm informațiile personale

Stocăm datele dumneavoastră (nume, număr de telefon și adresă de e-mail) într-o bază de date ce se află pe un server protejat. Numai administratorii site-ului au acces la aceste informații. 

Vă garantăm că nu vă vom transmite sau vinde adresa de e-mail către alte companii. JYSK este înregistrat la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu numărul 688934101011, din data de 12/03/2014.

Newslettere pe e-mail în format HTML

Newsletterul se trimite în format HTML, ceea ce înseamnă că acesta conține poze, grafică și text formatat. Dacă doriți să vizualizați pozele și grafica, browserul dumneavoastră trebuie să suporte formatul HTML. Dacă vă este afișat numai textul, nu veți putea să vizualizați conținutul newsletterului nostru. În acest caz accesați linkul din partea de sus a newsletterului. La accesarea acestui link vă va apărea informația în format web.

Cât de des se trimite newsletterul?
Trimitem newslettere aproximativ o dată pe săptămână. 
Vă puteți dezabona cu ușurință de la newsletterul nostru apăsând pe link-ul de dezabonare din newsletter.  

Ce conține newsletterul?
Newsletterul JYSK conține cele mai noi oferte, știri, broșuri și cataloage cu oferte, articole inspiraționale pentru casă și grădină, precum și informații despre campaniile existente sau activitatea noastră pe rețelele sociale. Pe scurt: o ofertă excelentă pentru toți clienții noștri.

De asemenea, puteți primi pe mail informații precum: alerte privind produse puse în coșul de cumpărături pe magazinul online JYSK.ro, email-uri post-cumpărare după ce ați achiziționat un produs de pe JYSK.ro sau informații despre produsele pentru care v-ați manifestat interesul pe site-ul JYSK. 

Întrebări, reclamații și sugestii

Pentru întrebări, reclamații sau sugestii ne puteți scrie pe adresa serviciuclienti@jysk.com.