Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Inspiră-te cu oferte excelente! | Reduceri de până la 60% la sute de produse

VEZI OFERTELE
O măsuță de cafea cromată, un dulăpior mic și un taburet cu depozitare

Redecorarea casei cu piese mici de mobilier

Dată:

Categorie: Trenduri, Inspirație

Susan Bank este de mulți ani Buyer pentru categoria din care fac parte piesele mici de mobilier de la JYSK. Recent, mai multe produse noi s-au strecurat în sotimentul nostru. Am găsit o oportunitate să îi cerem sfatul lui Susan și să aflăm care sunt pisele de mobilier preferate de ea. Susan a ales rapid 3 articole: o măsuță de cafea cu finisaj cromat, un dulap mic din bambus și un scaun practic cu un compartiment de depozitare. „Cu fiecare dintre aceste trei articole, designul, materialele și culorile se completează reciproc”, explică Susan.

CURVEY: măsuță de cafea cu design modern

A chrome side table with a plant pot in a corner and two cushions on the floor

 

"Această măsuță de cafea este inspirată de inovațiile tehnologice din viața de zi cu zi. În același timp, include și un aspect retro care te va duce înapoi în perioada anilor '80. Materialele utilizate sunt sticlă cromată și metal. După o scurtă pauză de 30-40 de ani, sunt din nou la modă. ”

Dacă ești o persoană curajoasă, masa CURVEY este potrivită pentru tine. Va aduce puțină viață în casa ta. „Această masă este foarte practică”, spune Susan. Potrivit acesteia, masa „poate fi folosită în sufragerie, lângă fotoliu sau canapea, unde poți pune o ceașcă de cafea și o revistă. Poate fi folosită și în dormitor, lângă pat, unde poți pune un pahar cu apă sau o carte pentru lectură.

SPLIT: Taburet gri, cu compartiment de depozitare

Grey pouffe with storage and a trolley with a vase, candlesticks and a plant pot

 

„La fel ca măsuța de cafea CURVEY, scaunul SPLIT are un design curat, cu elemente de industrialism clasic”, spune Susan, în timp ce atinge tapițeria din piele de căprioară gri. "Arată grozav, este confortabil atunci când te așezi pe el, compact și are în același timp și un compartiment de depozitare. De aceea i-aș putea găsi trei utilizări: poate fi folosit ca fotoliu, îți poți întinde picioarele ca un scaun suplimentar (suportă până la 110 kg) și poți depozita jucăriile copiilor în spațiul suplimentar."

TREND: un dulăpior din sticlă și bambus

Small display cabinet with cups in different colours inside

 

Vă prezentăm un dulăpior cu un aspect ușor diferit. „Aceasta te va ajuta să îți expui hobby-ul sau colecția preferată”, ne spune Susan. „Este fabricat din bambus și sticlă, toate obiectele pot fi văzute pe ușă, iar laturile și rafturile sunt și ele din sticlă, iar acest lucru ajută lumina să evidențieze obiectele expuse. Și pentru că dulăpiorul este din bambus, caracterul său practic nu se oprește aici - poate fi agățat în baie, unde poți pune parfumuri și produse cosmetice, sau în bucătărie unde poți așeza condimente.

Ai nevoie de mai multă inspirație?