Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

Scandinavian Summer Nights: povestea unui garden party în stil scandinav

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele, Viața la JYSK

Cuvinte cheie: garden party, mobilier de gradina

Este puțin trecut de ora 17.00, vineri după-amiaza, la început de mai. În fața cortului Flavours in the Garden, amplasat pe gazonul de la Clubul Diplomatic, se fac ultimele retușuri și se pun ultimele decorațiuni de grădină pe mese. Vremea e bună, e chiar cald, contrar avertismentelor meteo primite de aplicația de pe telefon. Toată lumea speră că cerul va rămâne liber, fără urme de nori, pentru că în această seară are loc garden party-ul JYSK: Scandinavian Summer Nights, în cadrul căruia prezentăm noua noastră colecție de mobilier presei, bloggerilor și celebrităților invitate la petrecere.

Un cort imens destinat evenimentelor și grădina aferentă sunt pregătite cu 16 seturi lounge, 4 seturi de gradina, 5 seturi de bistro, șezlonguri, bănci, scaune de grădină, felinare, ghivece, flori și decorațiuni din noua gamă outdoor. Este un showroom în aer liber, unde invitații pot testa și admira mobilierul și accesoriile noi, în timp ce petrec o seară relaxantă, socializează și ascultă muzică.

Garden party JYSK 

Garden Party JYSK 

În jurul orei 18.00 își fac apariția primii invitați, pe aleea pietruită care duce către intrare. Sunt frumoși, sunt zâmbitori și eleganți, dar e acea eleganță informală și relaxată specifică petrecerilor de vară în grădină. Undeva, pe gazon, lângă un copac imens sub care au fost amplasate două scaune UBBERUP și o măsuță de terasă JUNGLEDAL, directorul de comunicare și CSR al grupului JYSK Nordic, Rune Jungberg Pedersen, sosit special din Danemarca pentru garden party, încheie seria de interviuri pe care a avut-o cu jurnaliștii români.  

Curând apar și invitații din partea Ambasadei Danemarcei în România, Ambasadorul, E.S. Dl Karsten Vagn Nielsen, urmând să vorbească în cadrul evenimentului despre modul în care danezii profită la maxim de lunile de vară.

Photo booth-ul de la intrare începe să fie din ce în ce mai animat, fiecare invitat vine și își face o fotografie în fața panoului pe care se află o imagine nocturnă cu setul de terasă VEBBESTRUP, unul dintre cele mai admirate seturi ale serii. Cupluri tinere, grupuri de prietene, familii cu copii de doar câțiva ani încep să intre în spațiul destinat evenimentului, își aleg locurile pe terasă sau la seturile din grădină. Șezlongurile se ocupă rapid cu invitați care le testează, se relaxează afară, își spun povești și râd cu poftă.      

Garden party JYSKGarden party JYSK 

Printre invitați o zăresc pe designerul Kinga Varga, sosită la petrecere împreună cu soțul ei, Mihai Huda, și băiețelul lor, Andrei, care verifică atent toate decorațiunile la care poate să ajungă. Eli Roman de la Realitatea TV, într-o rochie midi din denim, face câteva fotografii cu accesoriile de pe mese, zâmbește și discută cu alți invitați. Make up artist-ul Mirela Vescan și designerul Deea Buzdugan discută așezate la setul de terasă INGSTRUP, apoi își fac un selfie prin care anunță că au regăsit mulți prieteni la petrecere.

Afară, în grădină, Bianca Pena și de soțul său, Daniel, se așează la setul de grădină HAMAR împreună cu fetița lor de aproape 2 ani, Eva Maria. Mihaela Bilic testează șezlongul KALMAR și râde cu poftă, iar Andrei Nourescu, jurnalistul de la Dolce Sport, salută alți invitați.

Muzica se oprește, în sală se face liniște, iar pe scenă urcă Alex Bratu, Country Managerul JYSK România, care le mulțumește invitaților pentru prezență și face o scurtă introducere a companiei. Este urmat de Rune Jungberg Pedersen, directorul de comunicare și CSR al grupului JYSK Nordic, care vorbește despre mobilierul de grădină, despre certificarea FSC a mobilierului realizat din lemn și despre istoria de 38 de ani a companiei JYSK. Apoi, Ambasadorul Danemarcei la Bucuresti, E.S. Dl Karsten Vagn Nielsen, face o introducere în cultura daneză și explică cât de important este pentru danezi să își petreacă timpul liber în natură și să se bucure cât mai mult de zilele lungi de vară din Danemarca, unde soarele apune mult mai târziu în sezonul estival. În contrast cu iernile în care ziua aproape că lipsește, verile sunt perioada de care danezii vor să profite din plin, astfel încât își petrec foarte mult timp în afara casei, în grădină sau pe terasă.   

Garden party JYSK


Garden party JYSK

Garden party JYSK 

Discursurile sunt urmate de recitalul Elenei Gatcin, care cântă la voce și pian coveruri ale unor piese cunoscute, foarte potrivite cu atmosfera garden party-ului. Din public, cântăreața Maria Radu o aplaudă cu entuziasm. 

Începe să se răcorească, e trecut de ora 20.00, iar invitații continuă să socializeze. Cei de afară se încălzesc învelindu-se în păturile decorative, beau un pahar de vin și fotografiază sau se lasă fotografiați în decorul de poveste. Se lasă seara, iar luminițele din grădină fac ca decorul să fie și mai frumos, și mai plin de magie. Din interior se aud acorduri de pian, iar cineva respiră adânc, cu ochii închiși, și îmi spune că e o seară perfectă. 

GALERIE FOTO GARDEN PARTY JYSK - SCANDINAVIAN SUMMER NIGHTS

 

Garden party JYSK

Eli Roman  

Garden party JYSK

Elena Gatcin 

Garden party JYSK

Mihaela Bilic și Beatrice Pop

Garden party JYSK

Kinga Varga, Mihai Huda și băiețelul lor, Andrei.

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania

Rune Jungberg Pedersen, JYSK

Rune Jungberg Pedersen, Directorul de Comunicare si CSR JYSK Nordic

E.S. Dl Karsten Vagn Nielsen, Ambasadorul Danemarcei in Romania

E.S. Dl Karsten Vagn Nielsen, Ambasadorul Danemarcei în România

Garden party JYSK

Bianca Pena

Maria Radu

Maria Radu

Andrei Nourescu (Dolce Sport)

Andrei Nourescu (Dolce Sport)

Mikey Hash

Mikey Hash

Simona Elena Taranu 

Simona Elena Țăranu (Digi 24)

Adina Halas

Adina Halas

Ioana Papadopol 

Ioana Ginghina (Papadopol)

 Livia Graur (Prima TV)

Livia Graur (Prima TV)

Larisa Costea si Adrian Dan

Larisa Costea si Adrian Dan 

Mai multe fotografii cu invitatii poti vedea aici si mai multe fotografii de atmosfera aici.  

Foto: Mihnea Ratte