Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

REDUCERE de până la 60% la categoriile de produse selectate

Leagane in culori natur si negru

Leagăn, balansoar sau hamac: care vrei să fie piesa centrală în spațiul tău exterior?

Un hamac este o alternativă confortabilă la scaunele clasice de grădină, cum ar fi scaunele de grădină, băncile de grădină și canapele pentru terasă, care îți decorează în același timp spațiul în aer liber. Cu un plus de confort oferit de câteva perne și pături, așează-te și bucură-te de un pahar rece cu limonadă și de cartea sau podcastul tău preferat. Nu va dura mult până când hamacul sau leagănul din grădină îți va deveni cel mai bun prieten pentru sezonul estival. Relaxează-te într-un hamac și vei putea visa că ești pe o insulă tropicală cu plaje cu nisip alb și că auzi sunetul blând al valurilor oceanului.

Bucură-te de aer liber cu un leagăn

Leagănul GJERN este asemănător unui hamac cu suport care se potrivește excelent atât pentru zonele exterioare mai mici, cât și pentru cele mai mari. Leagănul GJERN este disponibil în două culori – negru și natur – și, în funcție de preferințele tale și de aspectul mobilierului și al decorațiunilor existente în spațiul exterior, poți alege o atmosferă luminoasă și naturală cu leagănul de culoare natur, sau clasicul minimalist, atemporal, de culoare neagră. Cu leagănul GJERN, te poți lăsa pe spate și te poți relaxa în timp ce asculți muzica preferată, podcast-ul preferat sau în timp ce citești cartea preferată. Pentru mai mult confort, adaugă și o pernă suplimentară și o pătură moale, și te vei bucura de spațiul tău în aer liber ca niciodată înainte - odată ce ai avut prima experiență cu GJERN, îți va fi greu să te te dezlipești de el.

Hamace și balansoare

Dacă ești în căutarea altor opțiuni în afara unui leagăn, hamacele clasice și balansoarele sunt, de asemenea, grozave pentru a profita la maximum de spațiul tău exterior.

Un hamac clasic pentru fericire deplină

Dacă ai o grădină cu copaci mari, robusti, care sunt aproape unul de altul, atunci hamacul BERGFINK este o opțiune excelentă pentru tine. Poți să agăți hamacul între doi copaci, dar asigură-te întotdeauna că fiecare capăt este legat corespunzător, astfel încât hamacul să-ți poată susține greutatea. Este la fel de simplu – vei obține un hamac clasic, un obiect îndispanesabil în grădină care a rezistat timpului și va fi preferatul prietenilor și familiei, în special pentru copii.

Un balansoar este perfect pentru amândoi

Ce poate fi mai plăcut decât să te bucuri de un moment de relaxare într-un hamac sau într-un leagăn? O idee ar fi să împărtășești acest moment cu cineva drag. Un hamac este ideal pentru a te relaxa singur, dar este și un loc excelent pentru a petrece timp cu un prieten, cu partenerul tău sau cu altcineva apropiat. Pentru a vă bucura de momente grozave împreună, balansoarul JUELSMINDE este perfect. Balansoarul JUELSMINDE are dimensiuni mai mari în comparație cu majoritatea altor hamace și leagăne. Din acest motiv, va fi cu adevărat o piesă centrală în spațiul tău în aer liber și excelent pentru oaspeții tăi care vor să se distreze puțin. Așează-te pe balansoarul de sub baldachinul unui foișor și bucură-te de aer liber pe tot parcursul sezonului de vară. Decorează-ți spațiul cu felinare și lumini pentru a crea o atmosferă plăcută și scoate în evidență pernele și cuverturile pentru a te bucura de un nivel înalt de confort.

 

Descoperă mai mult

Eticheta FSC®: certificarea sustenabilității mobilierului nostru de grădină

Transformă-ți spațiul exterior cu un pavilion decorat în stilul tău

Prosoape și pături pe care să le folosești atunci când mergi la plajă

Idei despre cum să-ți luminezi spațiul exterior