Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Sărbătorim împreună 45 de ani cu oferte excelente! Reduceri de până la 70% Vezi ofertele


O ofertă excelentă pentru compania ta: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Seturi de terasă rezistente la apă de culoare gri și nisipiu

Mobilier pentru terasă rezistent la ploaie

Nu dispui de timp sau de spațiu de depozitare? De ce să nu ușurezi lucrurile cu un mobilier de grădină rezistent la intemperii, care să nu necesite să muți pernele înăuntru și afară în cazul averselor de ploaie sau înainte de a cădea roua dimineții.

Există două tipuri de mobilier de grădină cu proprietăți hidrofuge: mobilierul de exterior cu uscare rapidă și mobilierul 4 anotimpuri.

Ușor de întreținut și foarte confortabil

Mobilierul de grădină cu uscare rapidă poate fi lăsat afară în ploaie pentru perioade scurte de timp și are capacitatea de a se usca în câteva ore, în funcție de intensitatea vântului și de temperatura de afară. Aceste caracteristici îl fac ușor de manevrat și întreținut în timpul sezonului de vară.

Mobilierul de grădină 4 anotimpuri este și mai tolerant. Este conceput pentru a face față intemperiilor și nu trebuie să fie depozitat, chiar și în timpul iernii. Țesătura acrilică și spuma din perne sunt produse într-un mod în care apa curge pur și simplu de pe ele în loc să fie absorbită. Pernele se usucă în câteva ore în funcție de vânt și temperatură.

Ce tip este potrivit pentru terasa sau balconul tău? Totul se rezumă la preferințele tale pentru comoditate, spațiul pe care îl ai disponibil pentru depozitare și climatul în care locuiești. În acest ghid poți afla mai multe informații despre beneficiile fiecărui tip.

Cât de des și cât de mult plouă?


Ai parte de multă ploaie sau averse scurte, dar frecvente? Sau plouă rar, dar vrei totuși să-ți protejezi pernele de grădină de roua dimineții?

În cazul în care te confrunți cu multă ploaie și vrei să folosești mobilierul de exterior la scurt timp după ce a încetat ploaia, mobilierul de grădină 4 anotimpuri este probabil alegerea potrivită. Husa este impermeabilă și se usucă rapid. În plus, condițiile nu sunt prielnice pentru mucegai și ciuperci atât pe husă, cât și în interiorul pernei.

Mobilierul 4 anotimpuri UHRE este ideal pentru relaxare atunci când soarele iese și nu necesită întreținere indiferent de vreme - soare sau ploaie, acest mobilier poate rămâne afară.

Colțar de terasă cu 6 locuri și șezlong cu material 4 anotimpuri
Colțar terasă UHRE 6 pers. 4 anotimpuri gri închis
4500 Lei/buc
5999 Lei /buc
REDUCERE 24%
Exclusiv Online

Dacă ai parte doar de averse de ploaie scurte și aduci înăuntru pernele de grădină pentru a le proteja, mobilierul de grădină din categoria cu uscare rapidă este potrivit pentru tine. Cu perne formate dintr-o țesătură specială cu membrană de cauciuc, care împiedică pătrunderea apei în interior, mobilierul de grădină cu uscare rapidă este rezistent la ploaie.

Set de terasă gri închis cu uscare rapidă
Set terasă BYMARKA 5 pers. gri
5000 Lei/set
6999 Lei /set
REDUCERE 28%
Exclusiv Online

Spațiu de depozitare disponibil


Ai o cutie de perne, o mansardă sau un subsol unde poți depozita cu ușurință pernele de grădină? Atunci mobilierul de grădină cu uscare rapidă ar putea fi potrivit pentru tine. Deși poate face față la rouă și averselor de ploaie mai scurte, depozitarea lui în interior în lunile mai reci este importantă pentru a-i crește durata de viață.

Realizat din răchită de culoare natur și perne alb murdar, setul de terasă cu uscare rapidă DYVIG va oferi un aspect elegant curții tale în anii următori.

Dacă, în schimb, nu ai spațiu pentru depozitarea pernelor de grădină, mobilierul de grădină pentru orice vreme este ideal. Deoarece nu necesită întreținere, indiferent de vreme, îl poți lăsa afară tot timpul anului.

Vrei să afli mai multe despre materialele pentru mobilierul de exterior? Citește și "Ghidul complet al materialelor pentru mobilierul de grădină".

Reține, totuși, că depozitarea mobilierului de grădină rezistent la intemperii în interior pe timpul iernii îi va prelungi durata de viață. Îl poți curăța cu ușurință cu apă, săpun și o perie blândă. Țesătura rezistentă la intemperii protejează și împotriva noroiului, murdăriei, înghețatei și vinului, astfel încât toată lumea poate să se bucure de vară.

Țesătura pentru orice vreme este protejată împotriva UV, ceea ce înseamnă că atât colțarul VEDBY, cât și UHRE își vor păstra culoarea pentru o perioadă lungă de timp.

Vremea te împiedică să te bucuri de spațiul tău exterior?


Este frumos și cald, dar sunt câțiva nori pe cer ceea ce înseamnă că va veni curând ploaia. Dacă gândul de a aduce pernele de grădină în casă te face să vrei să stai în casă, un set de terasă cu uscare rapidă sau o canapea cu material 4 anotimpuri este pentru tine. O ploaie rapidă nu ar trebui să te împiedice să profiți la maximum de vară pe terasă sau balcon.

Un set de terasă are spațiu suficient pentru toată lumea. Setul de terasă cu uscare rapidă VOGE pentru 5 persoane este format dintr-o canapea confortabilă, două scaune și o masă.

Setul de terasă VOGE include și un șezlong din material practic cu uscare rapidă. Perna groasă și spatele reglabil îl fac foarte confortabil.

Șezlong din material cu uscare rapidă
Șezlong VONGE 75x210 negru
1999 Lei/buc
Numai în magazine

Beneficiile mobilierului de grădină cu uscare rapidă și pentru orice vreme


Ambele categorii de mobilier de grădină sunt ideale dacă preferi să te relaxezi, jucându-te cu copiii sau discutând cu prietenii și familia, în loc să muți pernele. Mobilierul cu uscare rapidă este o alegere excelentă dacă ai averse de ploaie mai scurte și ai spațiu pentru depozitarea pernelor în apropiere. Mobilierul de grădină 4 anotimpuri este pentru oricine acordă prioritate confortului și durabilității.

Beneficiile mobilierului de grădină cu uscare rapidă

Beneficiile mobilierului de grădină pentru orice vreme

  • Îl poți lăsa afară pentru averse scurte de ploaie
  • Se usucă repede
  • Pernele groase oferă un confort deosebit
  • Mai puțin timp petrecut cu mutarea pernelor înăuntru și în afară
  • Mai mult timp pentru distracție și înghețată
  • Îl poți lăsa afară tot timpul anului
  • Se poate folosi imediat după ce ploaia a încetat
  • Economisești timp. Husa este rezistentă la murdărie și ușor de curățat
  • Te vei bucura mai mult timp de el. Husa are protecție UV - astfel încât culoarea nu se va estompa
  • Mai mult timp pentru distracție și relaxare

Completează-ți decorul exterior cu ghivece, jardiniere, felinare, perne și pături și creează un loc perfect pentru a te relaxa vara la soare.

Descoperă mai mult

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Ghid: cum să-ți alegi scaunele de grădină pentru noul sezon

Ghid: cum să-ți alegi scaunele de grădină pentru noul sezon

Leagăn, balansoar sau hamac: care vrei să fie piesa centrală în spațiul tău exterior?

Leagăn, balansoar sau hamac: care vrei să fie piesa centrală în spațiul tău exterior?