Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Plapuma copii
Plapuma copii
Pilota copii

Pilotă copii

Copiii au nevoie de un mediu plăcut și confortabil pentru a avea un somn sănătos. Alege o plapumă pentru copii pentru a-i face nopțile celui mic mai liniștite.

Bebeluși/copii - Plăpumi copii

 
Plapumă JUN 400g SOLA 90x130
Plapumă JUN 400g SOLA 90x130
CAMPANIE

Plăpumile de bebeluşi asigură un somn de calitate

Cei mici se bucură de toată atenţia noastră pe timp de zi, dar este la fel de important ca şi în cursul nopţii să primească atenţia de care au nevoie. De aceea, plapuma joacă un rol deosebit de important în asigurarea unui somn de calitate pentru copilul dvs.

Când cumpăraţi o plapumă de bebeluşi, este important să alegeţi calitatea, astfel încât copilul dvs. să aibă un somn bun atât ziua, cât şi noaptea. Creierul copiilor se dezvoltă în somn, de aceea, somnul constituie un factor esenţial pentru sănătatea lor.

Bebeluşii nu pot face nicio schimbare dacă le este prea cald sau prea frig; ei nu pot nici măcar să tragă ori să dea plapuma la o parte pentru a-şi regla temperatura corpului. Dacă doriţi plăpumi de bebeluşi cu umplutură de puf şi pene, este bine să fiţi atent la calitatea umpluturii. Calitatea umpluturii reprezintă garanţia calităţii, indicând capacitatea de izolare a plăpumii şi nivelul de aerisire. Cu alte cuvinte, nu doar greutatea plăpumii arată cât este de călduroasă.

Pe măsură ce micuţul dvs. creşte, vă recomandăm să achiziţionaţi o plapumă de copii. Plăpumile de copii sunt mai lungi şi mai late decât cele de bebeluşi, respectând aşadar dezvoltarea naturală a copilului dvs.

Toate plăpumile de bebeluşi şi copii de la JYSK pot fi spălate la maşină. Utilizaţi un detergent fără enzime pentru plăpumile cu puf.

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard