Protecție podea și accesorii pentru birou

Creează-ți spațiul perfect de lucru cu ajutorul protecției pentru podea, un suport pentru laptop și o comodă cu sertare cu rol de organizator pentru depozitarea documentelor sau a instrumentelor pentru scris. Protejează-ți podeaua sau covorul cu o protecție transparentă pentru parchet la îndemână. Este o modalitate ușoară să eviți zgârieturile provocate de roțile scaunului de birou sau să te asiguri că covorul tău nu va avea niște dâre urâte. 

6 produse
  6 produse

  SUPORTURI PENTRU LAPTOP ȘI COMODE CU SERTARE CARE TE AJUTĂ SĂ TE ORGANIZEZI

  La JYSK vei găsi, un suport sau o masa pentru laptop din diverse materiale, cu design modern, înălțimi diferite și funcții multiple. În acest fel, poți face o pauză de la scaunul de birou și te poți așeza pe canapea sau fotoliu. Dacă ai prea multe lucruri pe birou, un sertar sau o poliță este o alegere foarte bună pentru depozitare, astfel încât să îți fie ușor să păstrezi hârtiile și alte obiecte. O comodă cu sertare și roți este de asemenea ușor de deplasat prin camera.

  Un suport pentru laptop îți oferă libertatea de a lucra de unde vrei, mai ales dacă obișnuiești să ai un spațiu de lucru acasă. Acum e foarte ușor să îți termini proiectele lucrând din pat sau pe canapea, într-o poziție confortabilă.

  Alege și o comodă cu sertare pentru depozitarea documentelor, a hârtiei de imprimantă sau a diverselor instrumente pentru scris.

  PROTECȚIE PENTRU PODEA CARE ÎȚI COMPLETEAZĂ SPAȚIUL DE LUCRU

  La JYSK, avem o gamă largă de protecții din plastic atât pentru covoare, cât și pentru podele dure. Dacă vrei să îți protejezi podeaua atunci când stai la birou, cea mai bună soluție este o protecție pentru podea. Protecțiile pentru podea au spatele antiderapant, iar acest lucru îți va fi de ajutor mai ales dacă folosești un scaun pentru birou cu roți.