Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Balcon decorat cu șezlong, bancă și cărucior de bar

5 sfaturi: cum să-ți decorezi balconul sau o terasă mică

Frumusețea verii este că fiecare are felul lui personal de a se bucura de ea. Indiferent dacă ai o grădină spațioasă sau o terasă mică, un decor inspirațional te poate ajuta să-ți transformi spațiul exterior într-unul foarte primitor și relaxant.

Inspiră-te din cele 5 sfaturi pe care ți le-am pregătit pentru a-ți decora o mică terasă sau balconul de acasă. Poți crea un spațiu confortabil și primitor, care este perfect pentru a te bucura de momentele de vară.

1. Alege mobilă multifuncțională

Când ai la dispoziție un spațiu limitat, este o idee bună să te gândești cum poți folosi mobilierul în diferite moduri. Poate fi vorba despre un taburet care poate funcționa atât ca scaun pe balconul tău, cât și ca o măsuță pentru gustari sau o vază cu flori.

Balcony decorated with lounge chair and garden bench

 

O altă piesă care face parte din mobilierul multifuncțional pe care îl poți folosi afară este o bancă de grădină. Folosește banca atunci când aveți nevoie de 2 sau 3 locuri pe care să vă relaxați, dar o poți folosi de asemenea și ca masă sau ca un loc confortabil, pe care să-ți odihnești picioarele.

Un mare avantaj al spațiilor exterioare mici este că aici devine foarte ușor să creezi o atmosferă confortabilă. Folosește o bancă și creează mai mult confort cu plante și felinare.

 

Folosește banca și în alte scopuri: ca o masă pe care să-ți pui micul dejun.

2. Ia în considerare modul în care-ți folosești balconul

Gândește-te la modul în care-ți folosești spațiul exterior de cele mai multe ori. Trebuie să prioritizezi mobilierul și decorațiunile pe care vrei să le ai în mica ta oază de relaxare. Dacă ai avea o terasă spațioasă, ai avea spațiu suficient pentru un set de lounge, un set de grădină și poate un șemineu la care să vă încălziți în serile mai răcoroase.

Cu toate acestea, spațiile mici au farmecul lor propriu, așa că ia în considerare modul în care folosești spațiul. Îți place să inviți oamenii la o cină în aer liber? Sau poate vrei să te bucuri mai mult de timpul petrecut singur cu o carte și un pahar de vin?

Sau vrei să-ți crești aici propriile plante și legume? Toate cele trei scenarii pot fi ușor de realizat în majoritatea balcoanelor – dar nu în același timp.

Balcony with lounge chair in wood and black and green plants

 

Alege combinația dintre o bancă și un șezlong dacă vrei să ai un spațiu de relaxare pentru 3-4 persoane și în același timp o soluție foarte confortabilă atunci când te relaxezi singur.

Vrei acea atmosferă confortabilă de vară pe balconul tău? Adaugă o mulțime de plante care vor oferi umbră și o atmosferă plăcută și pune pe scaune sau pe banca mi multe perne și cuverturi – foarte confortabile și foarte frumoase.

3. Adaugă o soluție de depozitare funcțională

O etajeră pe roți este o soluție flexibilă pentru balcon. Este ușor de mutat și poate fi folosită ca masă pentru gustări sau poți crea o mică grădină pe mai multe niveluri cu plante de diferite dimensiuni.

 

O etajeră pe roți poate fi, de asemenea, folosită ca spațiu de depozitare pentru ceea ce utilizați zilnic pe balcon, cum ar fi vesela, crema de protecție solară, cărți și alte obiecte.


 

4. Creează o oază de relaxare

Înfrumusețează-ți balconul cu jardiniere pline cu plante luxuriante care vor crea senzația acelei grădini pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Adaugă câteva plante aromatice și flori pentru te bucura de un balcon care miroase la fel de bine pe cât arată.

Garden planter with green plant placed on wooden bench

 

Creează o atmosferă confortabilă și în tendințe cu jardiniere în diferite forme și culori. Umple-le cu plante verzi și flori colorate.

 

Coșurile nu sunt potrivite doar pentru depozitarea pernelor și covoarelor, pot servi și ca suporturi pentru jardiniere, având o structură excelentă și culori frumoase. Nu uita să adaugi și o farfurie pentru apa care se scurge.

5. Creează mai mult confort cu textile și coșuri

Vrei să-ți faci balconul sau terasa mică să se simtă la fel de bine ca restul locuinței tale? Ia în considerare modul în care ai decorat spațiul interior și găsește mai multă inspirație despre cum să adaugi acea notă personală balconului tău.

Lounge chair with orange quilted blanket
Pătură matlasată VALMUE 130x180 oranj
50 Lei/buc
119 Lei /buc
REDUCERE 57%
În limita stocului disponibil
Numai în magazine

 

Observă toate textilele cu imprimeuri și culori diferite pe care le ai în camera de zi: cuverturi, perne, covoare și pături moi și confortabile și recreează un stil similar în spațiul tău exterior.

Balcony with wood floor and two cushions in green and beige

 

Din cauza situației actuale, este posibil ca timpul de livrare să crească sau unele produse să nu fie în stoc momentan.

Descoperă mai mult

Mobilier pentru terasă rezistent la ploaie

Mobilier pentru terasă rezistent la ploaie

Leagăn, balansoar sau hamac: care vrei să fie piesa centrală în spațiul tău exterior?

Leagăn, balansoar sau hamac: care vrei să fie piesa centrală în spațiul tău exterior?

Ghidul complet al materialelor pentru mobilierul de grădină

Ghidul complet al materialelor pentru mobilierul de grădină

Eticheta FSC®: certificarea sustenabilității mobilierului nostru de grădină

Eticheta FSC®: certificarea sustenabilității mobilierului nostru de grădină