Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Cabana interior cu bufet, vitrină și scaune de dining

Locuință în stil cabană: caracteristici ale stilului pe care să le aplici în casa ta

Cabanele specifice zonelor montane și-au dezvoltat în timp propriul stil și au devenit foarte populare printre cei care iubesc simplitatea, confortul, apropierea de natură și au un spirit practic dezvoltat. 

Cabanele au impus o direcție în designul interior care se caracterizează prin atmosfera caselor montane din zonele în care resursele naturale precum lemnul și piatra naturală sunt foarte accesibile. La început, casele își păstrau simplitatea specifică stilului de viață al oamenilor care trăiesc în zonele alpine și care s-au concentrat pe construirea unor case practice și călduroase.

Într-o cabană de munte, stilul arhitectural include ferestre generoase care lasă să pătrundă multă lumină naturală și soare, tavanul este decorat cu grinzi din lemn, în living există un șemineu, iar pereții sunt decorați cu piatră naturală sau artificială. Acoperișul poate fi realizat integral din lemn sau pot fi expuse doar grinzile de susținere din lemn.

Schema de culori este inspirată de cadrul natural din jur: poate fi bej, verde, alb sau maro, la care se potrivesc culori contrastante în materiale textile sau tapițeria canapelei și a scaunelor.

 

Universul cabanelor de munte poate fi recreat cu ușurință și într-un apartament dacă adaugi mobilier masiv, textile moi și pufoase cum ar fi pături, perne deco, covoare din imitație de blană, draperii groase și lenjerii de pat confortabile pe un pat masiv, decorat cu multe textile cu imprimeuri distincte. 

 

Camera de zi devine astfel foarte confortabilă, decorată cu broderii și textile cu aspect rustic, covoare din imitație de blană pe podea, decorațiuni din fier forjat, elemente de decor din metal, lumânări care să creeze o atmosferă intimă.

 

Poți amenaja și o zonă în care să mâncați împreună în care să pui o masă de dining din lemn masiv cu scaune cu aspect vintage și tapițerie elegantă, alături de un bufet în care să păstrezi toată vesela și platourile pentru servirea mâncării. 

 

Îți poți amenaja un colț de relaxare în care să citești sau doar să privești jocul de lumină din șemineu cu un fotoliu, o pătură moale și o pernă din imitație de blană. Dacă vrei mai mult spațiu pentru toată familia, alege o canapea cu 3 locuri

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG