Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Fotoliu puf
Taburet living
Fotoliu puf JYSK

Fotoliu tip puf și taburete

Avem o gamă variată de fotolii puf și taburete comode, ușor de mutat în funcție de nevoi, ideale pentru sufragerii mici și boeme. Alege un taburet cu spațiu de depozitare dacă vrei să faci economie de spațiu sau un fotoliu puf dacă vrei o piesă de mobilier ușor de mutat. 

Pufurile: mobilă multifuncţională

Dat fiind numeroasele utilizări posibile, pufurile sunt funcţionale şi practice. Fiind mici şi uşor de mutat, acestea pot fi utilizate în mai multe scopuri. De exemplu, pufurile pot reprezenta un scaun ideal pe care să vă urcaţi şi sunt perfecte pentru a vă sprijini picioarele în timp ce staţi pe canapea. Puful poate fi utilizat ca scaun suplimentar la măsuţa de cafea sau pentru a privi la televizor. De asemenea, pufurile sunt perfecte în dormitoarele copiilor sau pentru a crea un colţ confortabil în sufragerie.

Multe dintre pufurile create de JYSK sunt dotate cu spaţii de depozitare, un avantaj practic în orice ocazie. Puful poate fi utilizat pentru a depozita piese de Lego în dormitorul copilului sau o pătură în camera de zi. Pufurile sunt ideale pentru stocarea lucrurilor pe care doriţi să le aveţi la îndemână şi care altfel ar crea dezordine. 

La JYSK, veţi găsi pufuri într-o gamă largă de culori şi modele elegante. Indiferent cum sau unde doriţi să utilizaţi pufurile în casa dvs., sigur veţi găsi la noi unul care să se potrivească nevoilor dvs.  

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard