Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

În cadrul evenimentului de deschidere JYSK Balotești, între orele 8:00 și 12:00, JYSK România va realiza înregistrări foto și video ale participanților la eveniment, prin intermediul unor profesioniști, parteneri JYSK, în scopul promovării activității JYSK. Aflați mai multe aici.

 

newsletter

Termeni și condiții newsletter. 

Da, vreau să mă abonez la E-mailurile cu newsletterul JYSK și să fiu la curent cu ofertele, promoțiile, articolele inspiraționale și știrile despre campaniile curente ale companiei JYSK România, din toate categoriile de produse. În același timp accept Termenii și condițiile abonării la newsletter. Consimțământul poate fi retras în orice moment. Procesăm informațiile personale menționate mai sus pentru a vă trimite newsletterul. Citește mai multe despre Politica datelor cu caracter personal.

Sunt de acord cu regulamentul concursului.

Răsfoiește broșura aici: 

 

JYSK ROMÂNIA ANUNȚĂ DESCHIDEREA MAGAZINULUI JYSK BALOTEȘTI!
 

Te așteptăm joi, 5 decembrie, ora 8:00, în noul magazin JYSK Balotești din DN1 Value Center, să sărbătorim deschiderea noului magazin JYSK din Balotești și să bem o cafea împreună. În plus, te invităm să te bucuri de cadouri minunate și oferte incredibile cu ocazia deschiderii JYSK Balotești.

Începe dimineața cu o cafea proaspătă și un croissant între orele 8.00 - 10.00.

150 de perne umplute cu pene de rață GRATIS. Oferim 150 de perne umplute cu perne de rață primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei.

Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile în perioada 05 - 11 decembrie 2019.

Până la 12 rate fără dobândă prin Bonus Card și Star Card! Până la 10 rate prin CardAvantaj! Numai cu ocazia deschiderii JYSK Balotești!

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar în magazinul JYSK Balotești din DN1 Value Center.