Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Scaun dining alb JYSK
Scaun dining tapitat JYSK
Scaun bucatarie negru JYSK

Scaune - Scaune Dining

 
Scaun dining BJERT alb
Scaun dining BJERT alb
 
Scaun dining LANGDAL alb
 
Scaun JEGIND natur/alb
Scaun JEGIND natur/alb
 
Scaun dining ASKEBY maro

Descoperiţi universul scaunelor la JYSK

Noile scaune revigorează aspectul mesei dvs., conferind camerei un aer proaspăt. Dacă masa dvs. este albă, de exemplu, încercaţi să asociaţi scaune negre sau creaţi un aspect modern, utilizând scaune de culori diferite şi poate chiar de stiluri diferite. Gama noastră largă de perne de scaun vă oferă nenumărate posibilităţi în privinţa stilului abordat. Există o singură limită: imaginaţia dvs.!

La JYSK, puteţi să găsiţi scaunele perfecte pentru căminul dvs., indiferent dacă acestea sunt din răchită, metal, lemn sau imitaţie de piele.

Puteţi să căutaţi un tip de scaun total diferit, cum ar fi scaune de bar, taburete în diverse culori sau poate o bancă pentru masa de bucătărie. Posibilităţile sunt aproape nesfârşite, iar fiecare scaun îşi are propria funcţie. Dacă primiţi musafiri, scaunele pliabile reprezintă o alegere practică: sunt uşor de pliat şi de stocat după utilizare. Dacă vă este greu să ajungeţi la dulapurile din bucătărie, un scaun cu trepte ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs. Veniţi la JYSK pentru a explora posibilităţile!

Dacă aveţi nevoie atât de o masă, cât şi de scaune, la JYSK veţi găsi cu siguranţă ceea ce căutați în gama noastră de seturi de dining. 

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Visa Mastercard