x

NOUL STORE CONCEPT

Expansiunea a fost atuul JYSK încă de la inaugurarea primului magazin în Danemarca, în 1979. Astăzi, JYSK are peste 3200 de magazine în 48 de țări.

Încă de la început, creșterea și deschiderea de noi magazine a fost obiectivul fondatorului Lars Larsen, iar dorința de extindere este o parte centrală a culturii JYSK.

STORE CONCEPT 3.0Cel mai nou concept de magazin aduce mai multă inspirație și o experiență de cumpărături mai plăcută.

Acceptă cookie-uri statistice pentru a vedea video-urile
Apăsați pe butonul [OK] aflat în partea de jos a paginii
Body

"Noul concept a fost introdus pentru prima dată în 2018 și a fost întâmpinat încă de la început cu un răspuns pozitiv, atât de către clienți, cât și de angajați. Prezentarea sortimentului nostru și a ofertelor excelente trebuie să fie în ton cu brandul și cu rădăcinile noastre scandinave. Din acest motiv, podelele din lemn de culoare deschisă, noul sistem de iluminat și culorile discrete sunt elemente importante ale noului design al magazinului.

Dorim să le oferim clienților o experiență de cumpărături excepțională și să îi inspirăm prin expunerea mai bună a produselor și prin colțurile inspiraționale. Fiecare detaliu din magazin are rolul de a scoate în evidență gama noastră de produse în cel mai bun mod posibil".

Carsten Nørgreen Weinkouff
Retail Development Director

x
x
x
x
x
x
Body

SHOWROOM

Noul concept vine cu mai multă inspirație. Noua amenajare include trei exemple de camere - un dormitor, o cameră de zi și o zonă de luat masa. Camerele sunt mobilate cu noi produse din sortimentul JYSK și decorate cu produse ce urmează cele mai noi trenduri JYSK. Obiectivul este de a arăta clienților cum pot folosi produsele JYSK în casele lor și cum pot decorațiunile să ofere un aspect scandinav modern casei.

Body

DECOR DIN LEMN
ȘI ILUMINARE

Pentru a prezenta mai bine clienților produsele noastre, noul concept pune accent pe o iluminare mai bună și pe podele din lemn. Podeaua este realizată din lemn de culoare deschisă, într-un stil scandinav ușor de recunoscut, care asigură un aspect minimalist și simplu. Sistemul modern de iluminare permite o experiență mai plăcută a clienților, care găsesc mai multă inspirație.

Body

STUDIOUL DE SALTELE

În calitate de experți în produsele dedicate somnului, le punem la dispoziție clienților nu doar oferte excelente, ci și sfaturi într-un mod profesionist. În fiecare magazin JYSK există un studio de saltele, unde clienții pot testa produsele noastre și pot primi sfaturi de la angajați instruiți. Aspectul studioului de saltele evocă o atmosferă plăcută - iluminarea și culorile sunt subtile, iar decorațiunile dau un sentiment plăcut de acasă.

Body

MAI MULTĂ INSPIRAȚIE

Pentru a le oferi clienților mai multe surse de inspirație, am amplasat în magazin mai multe spații unde expunem produse ce se pot asorta acasă, alese cu atenție de designerii noștri.
În fiecare sezon, clienții pot găsi noi seturi interesante care urmează tendințele de design pentru amenajarea modernă a locuinței.

PLANURI DE EXPANSIUNE

Body

"Expansiunea a stat întotdeauna la baza JYSK, iar în prezent lucrăm pentru a ne atinge obiectivul de 5000 de magazine în lume. Credem în îmbinarea magazinelor fizice cu magazinul online, iar prin ofertele noastre excelente ajungem și mai aproape de clienți.

Pe lângă deschiderea de noi magazine, o altă parte importantă a planurilor noastre constă în modernizarea tuturor magazinelor noastre și amenajarea lor după noul concept. Până la finalul anului 2024, toate magazinele JYSK vor fi reamenajate după conceptul Store 3.0., ceea ce înseamnă că avem mai mult de o activitate de magazin în fiecare zi.

Noile magazine, împreună cu noul concept, au fost întâmpinate cu un răspuns pozitiv de clienți, care se întorc la JYSK și apreciază designul scandinav modern al magazinelor".

Mikael Nielsen
Executive Vice President - Retail

x
x
x
x
x
x
x
x

E-TEAMS

Amenajarea magazinelor noi și reamenajarea celor vechi stau în sarcina echipelor interne JYSK E-team. Pregătirea magazinelor, de la preluarea lor și până la decorarea finală, durează 4-5 săptămâni și include mai multe activități, printre care amenajarea podelelor, vopsirea pereților, instalarea sistemului de iluminat și a decorațiunilor.

Acceptă cookie-uri statistice pentru a vedea video-urile
Apăsați pe butonul [OK] aflat în partea de jos a paginii

PRIMUL PAS

Până la finalul anului 2024, toate magazinele JYSK vor fi amenajate conform noului Store Concept. Acest lucru presupune sute de activități în magazin în fiecare an și sute de redeschideri și povești din magazinele JYSK.

{"items":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":{"0":{"x":"2","y":"0","width":"8","height":"6"},"1":{"x":"2","y":"6","width":"8","height":"7"},"2":{"x":"2","y":"13","width":"8","height":"12"},"3":{"x":"2","y":"25","width":"8","height":"5"},"4":{"x":"2","y":"30","width":"8","height":"2"},"5":{"x":"2","y":"32","width":"8","height":"14"},"6":{"x":"2","y":"46","width":"8","height":"14"},"7":{"x":"3","y":"60","width":"6","height":"5"},"8":{"x":"3","y":"65","width":"6","height":"5"},"9":{"x":"3","y":"70","width":"6","height":"5"},"10":{"x":"3","y":"75","width":"6","height":"5"},"11":{"x":"2","y":"80","width":"8","height":"3"},"12":{"x":"2","y":"83","width":"8","height":"2"},"13":{"x":"2","y":"85","width":"8","height":"14"},"14":{"x":"2","y":"99","width":"8","height":"14"},"15":{"x":"2","y":"113","width":"8","height":"14"},"16":{"x":"2","y":"127","width":"8","height":"3"},"17":{"x":"2","y":"130","width":"8","height":"12"},"18":{"x":"2","y":"142","width":"8","height":"3"},"19":{"x":"4","y":"145","width":"4","height":"6"},"20":{"x":"2","y":"151","width":"8","height":"8"}}},"settings":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":{"always_show_resize_handle":false,"float":true,"cell_height":50,"auto_height":true,"height":0,"vertical_margin":10,"horizontal_margin":0,"width":12,"field_id":"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469","cellHeight":50,"verticalMargin":10,"alwaysShowResizeHandle":false,"itemClass":"grid-stack-item","placeholderClass":"grid-stack-placeholder","placeholderText":"","handle":".grid-stack-item-content","handleClass":null,"auto":true,"minWidth":768,"staticGrid":false,"_class":"grid-stack-instance-3372","animate":false,"resizable":{"autoHide":true,"handles":"se"},"draggable":{"handle":".grid-stack-item-content","scroll":false,"appendTo":"body"},"disableDrag":false,"disableResize":false,"rtl":false,"removable":false,"removableOptions":{"accept":".grid-stack-item"},"removeTimeout":2000,"verticalMarginUnit":"px","cellHeightUnit":"px","disableOneColumnMode":false,"oneColumnModeClass":"grid-stack-one-column-mode","isNested":false}}}