Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

 

 

CÂȘTIGĂTOR

Câștigătoarea concursului organizat cu ocazia Marii Deschderi JYSK Slobozia este Constantin Margareta, care a ales ca produs preferat gama de canapele Egedal. Felicitări, ați câștigat un card cadou JYSK de 1500 de lei. Veți fi contactată pe mail pentru detalii. 

Puteți vedea detaliile tragerii la sorți aici: 
https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/8784-marea-deschidere-jysk-slobozia
Identificatorul unic de concurs este adresa de mail cu care v-ati inregistrat in concurs.

 

JYSK ROMÂNIA ANUNȚĂ DESCHIDEREA MAGAZINULUI JYSK SLOBOZIA

 

Te așteptăm joi, 17 ianuarie, ora 8:00, în noul magazin JYSK Slobozia din Șoseaua București-Constanța nr. 3K, lângă Kaufland, să sărbătorim deschiderea noului magazin JYSK Slobozia și să bem o cafea împreună. În plus, te invităm să te bucuri de cadouri minunate și oferte incredibile cu ocazia deschiderii JYSK Slobozia. 

Te așteptăm cu:

   Un mic dejun delicios. Începe dimineața cu o cafea proaspătă și un croissant între orele 8.00 - 10.00.

  150 de perne cu umplutură din pene de rață GRATIS. Oferim 150 de perne cu umplutură din pene de rață primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei.

  Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile în perioada 17 - 23 ianuarie 2019.

  Până la 10 rate fără dobândă! Prin CardAvantaj și Star Card, numai cu ocazia deschiderii JYSK Slobozia!

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar în magazinul JYSK Slobozia din Șoseaua București-Constanța nr. 3K, lângă Kaufland.
 

VEZI MAI MULTE DETALII DESPRE DESCHIDEREA JYSK SLOBOZIA

Eveniment Faceook Tulcea Comunicat de presa JYSK Tulcea Harta magazin JYSK Tulcea