Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Scară, covor, boluri din sticlă, ghiveci pentru plante, cutii de depozitare pliabile, flori artificiale, pătură cu imprimeu floral și pernă decorativă

Colecția Nordic Mood Primăvara 2021 aduce optimism și zile mai bune

Dată:

Categorie: Inspirație, Trenduri

Cuvinte cheie: nordic mood, decoratiuni casa, decoratiuni

Cu produsele din noua colecție Nordic Mood pentru Primăvara 2021, ne dorim să aducem în locuințe optimismul și zilele mai luminoase. În grădină sau pe balcon este încă frig, însă simțim că primăvara este aproape. Zilele încep deja să fie mai lungi și soarele se strecoară pe fereastră, ceea ce ne face să ne gândim cu nerăbdare la zilele în care pomii sunt înfloriți și temperaturile ridicate.

Acum privim cu optimism către primăvară, iar cu noua colecție Nordic Mood ne propunem să spunem “Bun venit!” noului sezon. Produsele din noua colecție Nordic Mood vor fi disponibile în magazinele JYSK și pe JYSK.ro la începutul lunii februarie. 

Wicker wall shelf with coloured plant pots

 

”Noua colecție include produse care să aduca mai mult confort și mai multă lumină în casele noastre. Culorile sunt calde, inspirate de primăvară, iar păturile și pernele deco au imprimeuri și motive florale, care să ne aducă bună-dispoziție și să ne ajute să simțim bucuria primăverii. Cutiile decorative și funcționale sunt și ele în trend și se potrivesc cu căldura începutului de primăvară”,spune Tina Nymann, Category Buyer Homeware în JYSK, care a selectat produsele din noua colecție. 

Invită primăvara în casa ta

Colecția a fost concepută având în gând produsele care fac o sufragerie să fie mai confortabilă. Floarea artificială KALLE este disponibilă în 3 culori: roșu burgundy, alb și galben, în ton cu veselia primăverii și ghivecele colorate TIM

Îți dorești și textile cu aer primăvăratic? Pernele decorative și pătura FLORA se potrivesc foarte bine împreună și înveselesc spațiul dedicat relaxării și distracției de acasă, reprezentat de camera de zi. Imprimeul floral din pernele decorative și pătura matlasată FLORA se regăsește și în lenjeria de pat EMILY, varianta verde, pe care o poți vedea aici

Staircase with floral throws and a cushion and three faux flowers


Culorile calde și armonioase se regăsesc în castronul JONAS și și în imprimeurile florale inspirate de anii ’70. Bolurile JONAS sunt disponibile în trei culori: gri, portocaliu, mov și în două dimensiuni, în funcție de nevoile tale. Bucură-te de modelul reflectat pe masă atunci când lumina pătrunde prin sticla bolului cu accente retro. 

Coloured glass bowls on the step of a staircase

 

Cutiile de depozitare MILAS sunt pliabile și foarte practice și au și ele accente retro. Mai mult, sunt disponibile în culorile verde, coral și gri.

Foldable storage boxes decorated with faux flowers

 

”Poți folosi aceste cutii pentru mai multe scopuri, nu doar pentru depozitare. Sunt un element decorativ interesant, pe lângă castronul JONAS și florile artificiale KALLE. Aduc atmosfera de primăvară, pe care o așteptăm cu atâta nerăbdare”, spune Tina Nymann.

Despre colecția Nordic Mood

Nordic Mood este o colecție recurentă, lansată o dată la trei luni. În fiecare nou anotimp, JYSK pregătește o selecție de decorațiuni care urmează trendurile momentului și care pot fi folosite atât împreună, cât și separat, pentru a aduce un suflu nou casei. 

Colecția este disponibilă în magazinele JYSK pentru o perioadă limitată.