Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru iubitul tău

Dată:

Categorie: Inspirație, Toate articolele

Cuvinte cheie: Ziua indragostitilor, Cadouri sfantul valentin, cadouri pentru el

Se apropie Ziua Îndrăgostiților și, fie că vrei să o serbezi pe 14 sau pe 24 februarie, probabil vrei să îi faci o surpriză frumoasă prietenului sau soțului tău. Dacă, în cazul femeilor, bărbații pot scăpa mai ușor cu un buchet mare de flori, cu o cutie de bomboane de ciocolată delicioase, bijuterii sau haine, în cazul bărbaților poate fi mai complicat.  

Arată-i că îi cunoști și îi susții pasiunea

Sunt bărbați – nu toți, bineînțeles - pentru care hainele nu sunt decât o necesitate și, prin urmare, atunci când le primesc cadou nu se bucură neapărat foarte mult. Ce îi iei atunci partenerului tău pentru a-i face cu adevărat o bucurie? Poți să te gândești la ceva ce îl pasionează și să îi cumperi ceva în concordanță. De exemplu, poate îi place să se relaxeze jucând ceva pe consolă sau jucând un shooter în rețea. Sau poate îi place să meargă în drumeții, la munte. Sau la pescuit. Cu siguranță are o pasiune, iar dacă îi vei lua ceva legat de pasiunea lui sunt șanse mai mari să se bucure cu adevărat. Și, mai mult, el va aprecia faptul că îi susții alegerile și hobby-urile.  

Iată mai jos câteva idei de cadouri în funcție de pasiunile partenerului tău.

Pentru un gamer

Știe toate jocurile noi și, mai mult de atât, tot programul lansărilor de jocuri de pe 2018. Folosește în conversațiile zilnice termeni precum newbie, NPC, MMORPG, level, buff, raid, quest și reward și ține ca PC-ul lui să fie mereu upgradat, pentru că altfel are lag la jocuri. Uneori urlă de bucurie din senin, când stă la calculator, pentru că a reușit să încheie un meci în FIFA cu 5 la 0. În cazul acesta, te-ai îndrăgostit de un gamer care va aprecia orice cadou care are legătură cu jocurile online.

Cum el știe mai bine ce jocuri să își ia, iar la componente de calculator e greu să știi ce are nevoie exact, îi poți face un cadou pe care toți pasionații de jocuri video și l-ar dori. De exemplu, un scaun de birou conceput special pentru gameri, precum scaunul LANGEMARK.

Dacă nu se joacă pe PC ci folosește consola și se joacă la televizor, va aprecia un puf confortabil, precum puful BAKHOLM

Scaun gaming

Scaunul AGGESTRUP, pentru un pasionat de jocuri video

[][]


Pentru un pasionat de cărți

Își cumpără mereu cărți, vizitează librăriile mai des decât vizitezi tu magazinele de haine și e mereu la curent cu cele mai noi apariții editoriale. Dacă îți recunoști iubitul în descrierea de mai sus și dacă știi că îi place să își petreacă serile citind o carte bună, alege-i ceva care să îi facă mai plăcute momentele de lectură.

Poți alege o veioză cu design interesant, precum veioza CONRAD sau PATRIK – e mult mai plăcut și mai ușor să citești la lumina unei veioze, decât la lumina lustrei de pe tavan. Dacă vrei să îi faci un cadou mai consistent, poți să îi oferi un fotoliu pe care să se stea într-o poziție confortabilă când citește, eventual unul care vine cu taburet pentru picioare, percum EJERSLEV sau HUNDSLUND. Foarte confortabil pentru citit poate fi și un balansoar, precum balansoarul VIBY.  

Fotoliu EJERSLEV

Fotoliul EJERSLEV și lampa ERNST

[][]

 

Pentru un iubit sportiv

Poate că partenerul tău merge în fiecare vineri la fotbal cu băieții sau merge la sală cel puțin de două ori pe săptămână. Poate participă la maratoane și crosuri și e mândru de toate medaliile pe care le-a câștigat. Sau poate, pur și simplu, e un tip căruia îi place să facă mișcare și să urmărească diverse competiții sportive.

Dacă merge la sală îi poți face cadou un set de prosoape de calitate, pe care să le folosească după fiecare antrenament. Atunci când e obosit cu siguranță se va relaxa mai ușor cu un prosop sau un halat de calitate.

Dacă, în schimb, îi place mai mult să fie spectator și își invită prietenii să vadă meciuri împreună, îi poți face cadou un puf sau mai multe pentru a-l ajuta să își amenajeze un colț de privit la TV. 

Prosoape

[][]


Pentru un iubitor de natură

În cazul în care iubitul tău se simte cel mai bine atunci când e în aer liber, la munte, când urcă ore în șir pe cărări înguste pentru a admira peisajul din vârful munților, oferă-i cadou ceva care să îl ajute să se relaxeze în natură.

Un hamac e o alegere potrivită, pentru că se va putea bucura și acasă de sentimentul de libertate pe care i-l oferă natura. Poți alege hamacul BERGFINK sau, dacă vrei ceva inedit, leagănul NITTEDAL.

Pentru cei care trăiesc pentru drumeții, un cort sau un sac de dormit ar fi o alegere potrivită.

 Cort camping

[][]

Ai un iubit artist

Iubitul tău are înclinații artistice, îi place să facă fotografii, investește în aparatură foto sau îi place să picteze? De Ziua Îndrăgostiților îi poți lua un set de rame foto în care să își pună cele mai reușite fotografii sau o pânză și un șevalet GREGERS, pe care să picteze. 

Rame foto

[][]


Cadou pentru amândoi

Dacă iubitul tău nu se regăsește în niciuna dintre categoriile de mai sus sau dacă vrei să alegi un cadou de care să vă bucurați amândoi, poți opta pentru o pilotă dublă de calitate, sub care să dormiți în serile reci, sau pentru o lenjerie de pat dintr-un material fin și plăcut, de care să vă bucurați amândoi.

În final, Ziua Îndrăgostiților poate fi în fiecare zi, dacă nu uitați să vă arătați unul altuia că vă iubiți, prin mici gesturi de apreciere. Și cel mai frumos îi poți arăta că îl apreciezi și că îl iubești demonstrându-i că îl cunoști și că îi respecți pasiunile.  

[][]