Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Hygge, Simplified Luxury and Urban Roots environments

Noile trenduri din sezonul primăvară-vară: Hygge, Simplified Luxury și Urban Roots

Dată:

Categorie: Inspirație, Toate articolele, Trenduri

Cuvinte cheie: decoratiuni casa, urban roots, hygge, simpified luxury

Momentele de liniște și calm sunt din ce în ce mai rare, alergi dintr-un loc în altul toată ziua, abia îți faci timp pentru întâlnirile cu familia și prietenii și ajungi obosit acasă în fiecare seară. Dacă ai perioade în care te regăsești în această descriere, cu siguranță tânjești din când în când la un moment de respiro, în care să nu te simți stresat de nimic, în care viața să fie simplă și să ai tot timpul din lume pentru familie și prieteni. 

Sentimentele de mai sus sunt generale indiferent de vârstă sau țara în care te afli. Tocmai de aceea, în primăvara și vara care se apropie în designul interior vor fi populare câteva trenduri care îți fac viața mai simplă și mai liniștită. Sunt trenduri alese cu grijă de echipa noastră de designeri, pe care le poți descoperi în detaliu mai jos: Simplified Luxury, Urban Roots și Hygge.
 

Simplified Luxury - mai puțin înseamnă mai mult

Versiunea adusă la zi a trendurlui Dark Deco din sezonul trecut este Simplified Luxury: o variantă mai luminoasă și mai simplă, atât în ceea ce privește culorile, cât și ca aspect general. Stilul este curat și simplu, cu imprimeuri minimaliste și linii delicate. 

Decor in Simplified Luxury style

Culorile predominante sunt inspirate din tonurile materialelor brute. Partea vizuală este în armonie cu cea fizică, iar rezultatul este un design calm și liniștit. Paleta de culori este simplă - în general cu nuanțe din aceeași culoare sau culori apropiate, precum albastru și verde.  

Textilele sunt realizate din materiale moi și naturale, lucru care contrabalansează cu aspectul funcțional al temei.  Imprimeurile sunt inspirate din materiale naturale, precum piatra sau terazzo. 

Designul mobilierului este inspirat din estetica anilor '50, cu picioare subțiri și culori șterse. 
Examples of items reflecting the Simplified Luxury trend

Displaying 0 - 0 of 0

Urban Roots – înapoi la rădăcini

Trendul natural, botanic, e foarte în vogă de ceva timp - dar acum prinde o nouă formă. Trendul simbolizează natura, calmul și bună-starea. Predomină culorile inspirate de natură - maro, crem, gri, bej sau gablen, elemente specifice designului organic, care ne duc cu gândul la vremuri mai simple, în care eram mai apropiați de mediul înconjurător. 

Trend urban roots

Structura materialelor este brută, organică, iar materialele specifice sunt combinația de ratan, lemn, plasă, care oferă un aspect ușor, aerisit. Decorațiunile textile sunt realizate din materiale naturale precum in, bumbac și țesături matlasate, iar culorile principale sunt auriu și verde. 


 

Hygge - accente feminine 

Noul trend Hygge din sezonul primăvară-vară te introduce într-un univers feminin, inspirat de stilul boho-chic. Cu ajutorul produselor încadrate în acest trend vei putea amenaja o locuință cu atmosferă intimă și prietenoasă, un colț fermecător plin de liniște, în care predomină tonurile calme și imprimeurile geometrice.   

Hygge trend feminin

Decorațiunile textile sunt îmbogățite de franjuri, ciucuri și imprimeuri florale, iar design-ul general al obiectelor imită produsele hand-made, artizanale, ceea ce sporește sentimentul de loc informal, nonconformist.  Materialele specifice sunt lemnul ușor, ratanul și bambusul împletite prin tehnici tradiționale. Predomină culorile calde, prăfuite și feminine, precum Peach Whip și Desert Sand (piersică și nisipiu). 

Examples of items reflecting the Hygge trend
 

Alege stilul favorit 

Fie că preferi un stil delicat și feminin, definit de culori calde, fie că preferi mai degrabă culorile reci și stilul minimalist sau, de ce nu, cel natural, în noua gamă de decorațiuni pentru casă de la JYSK vei găsi ceva pentru casa ta. Noua gamă este disponibilă în magazine începând cu 16 februarie.