Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Colectia Nordic Mood de Craciun

Nordic Mood de Crăciun, o colecție plină de căldură

Dată:

Categorie: Crăciun, Inspirație, Toate articolele, Trenduri

Cuvinte cheie: nordic mood, decoratiuni

Hygge este punctul central al colecției Nordic Mood care va ajunge în magazine începând cu 1 noiembrie. Colecția recurentă Nordic Mood este, de data aceasta, menită să îți înfrumusețeze perioada Sărbătorilor de iarnă. 


Cu textile decorative moi și confortabile și decorațiuni inspirate de elemente specifice sezonului rece, colecția Nordic Mood este caldă și modernă. Decorațiunile în formă de brazi din ceramică, lemn sau metal, coronița din crengi de brad și decorațiunile pentru pom ELLE din porțelan au un aspect curat, cu design minimalist și sofisticat. 
 

 


Deși focusul este pe decorațiuni care să îți facă locuința mai plăcută în timpul Sărbătorilor de iarnă, mai multe produse din colecție pot fi utilizate în orice perioadă din an. 


Castronul LAUKE din ceramică, banca AALBORG, covorul KRELING și coșul THORMOD sunt produse pe care le poți folosi tot timpul acasă. 

Despre colecția Nordic Mood

De patru ori pe an, echipa noastră de Range and Design alege cu grijă o selecție exclusivă de produse care pot fi folosite împreună, pentru a decora rapid și unitar locuința. Designul produselor este minimalist, ceea ce le face ușor de integrat și separat, alături de decorațiuni pe care le ai deja acasă. 

Colecția Nordic Mood este disponibilă pentru o perioadă limitată de timp.