Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
produse esentiale pentru plaja

Top 10 produse esențiale pentru plajă

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele

Cuvinte cheie: produse esentiale pentru plaja, bagajul de plaja, produse vacanta, top produse plaja

Dacă nu ai plecat încă în vacanță la mare sau dacă te numeri printre norocoșii care se pregătesc de a doua tură de plajă de pe anul acesta, nu uita să pui în bagaj câteva lucruri esențiale pentru plajă.

Cel mai plăcut moment din an este acela când îmi fac bagajele pentru a pleca la mare. Bineînțeles, întotdeauna e o nebunie să aleg ce voi lua cu mine, asta și pentru că, dacă aș putea, aș împacheta toate rochiile vaporoase pe care le am în dulap, toate bluzele hippie și toți pantalonii scurți, plus câteva pălării (să se asorteze cu fiecare ținută), eșarfe și cel puțin un sarong.

Dar, cum în bagaj nu trebuie să intre doar lucrurile mele, ci și ale celorlalți membri ai familiei, și cum nu vreau ca mașina noastră să arate ca un tren din India, încerc să iau cât mai puține haine și să nu uit de lucrurile esențiale pentru plajă, care  vor asigura distracția și confortul întregii familii. În ultimii ani mi-am dat seama cât de important e să ai tot ce trebuie cu tine. Așa eviți să te enervezi când ajungi pe nisip și descoperi că prosopul pe care vrei să te întinzi nu e nicăieri. Nu mai spun că așa scapi de cheltuielile în plus din vacanță, unde același prosop costă de trei ori mai mult decât în magazinul de acasă.

Iată lista celor 10 obiecte esențiale pe care trebuie să le ai la plajă pentru ca tu și familia ta să vă bucurați din plin de vacanță (presupunând că de costumul de baie nu uita nimeni!):

Produse pentru plaja

10. Jocul cu palete TUNDRASNIPE

La plajă mergi să lenevești pe șezlong și să te bronzezi. Dar poți la fel de bine să fii activ, să înoți sau să te joci. Jocul cu palete TUNDRASNIPE nu ocupă mult loc în geanta pentru plajă și este extrem de distractiv. Poate fi jucat atât de cei obișnuiți cu mișcarea, cât și de cei care nu fac sport în mod obișnuit, de copii și de adulți deopotrivă. Paletele sunt prevăzute cu arici, iar scopul jocului este să prinzi mingea în paletă.

9.   Trusă de prim ajutor IRSTA

Atunci când pleci în vacanță vrei să te gândești  numai la lucrurile frumoase. Este bine însă să fii precaut, pentru că nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Ia cu tine o trusă de prim ajutor sau măcar niște pansamente, în cazul în care te tai într-o scoică din nisip sau, cine știe, intri în apă printr-un loc cu pietre și te lovești. Trusa de prim ajutor IRSTA conține tot ce ai nevoie pentru o intervenție rapidă: o pereche de mănuși de unică folosință, o foarfecă, un pachet de gheață, o pensetă, plasture, bandaj și lichid dezinfectant.

8. Geantă termică JORDGUBBAR

Probabil că vei petrece multe ore din zi pe plajă, la soare sau în apă. De la aerul mării, soare și activitatea de pe plajă sunt mari șanse să ți se facă foame sau sete rapid, de aceea e bine să ai cu tine niște provizii – un sandviș, apă sau suc rece, fructe, poate și o înghețată. Soluția pentru a păstra proviziile proaspete pe plajă este o geantă termică ce va izola complet alimentele și băuturile de temperaturile de afară. Poți alege între o gamă variată de mărimi, culori și modele de genți termice.

7. Papuci flip-flop EJNO   

Sunt definiția confortului în vacanță și a libertății de mișcare! Papucii flip-flop sunt confortabili, ușori, șic și un must-have la plajă. Te vor proteja de nisipul fierbinte și de scoicile tăioase, în timp ce îți vor completa perfect ținuta lejeră de vacanță. Și pentru că sunt atât de simplu de încălțat sau de descălțat, vei fi gata să intri în apă sau să te plimbi pe plajă în doar câteva secunde.    

Halat de baie pentru plaja

6. Halat de baie

După ce te-ai bălăcit sau ai înotat și ai căutat peștișori colorați prin apa mării, este minunat să ieși din apă și să te înfofolești într-un halat moale și pufos! Mai ales în zilele înnorate, în care vântul e mai puternic și vremea mai răcoroasă. La JYSK poți găsi halate de baie pentru copii și adulți în culori și modele variate, în care te vei simți minunat după ce ieși din apă.

5. Prosop de baie BERGA

Unde este apă e nevoie și de un prosop! De preferat unul de bumbac, care să absoarbă rapid apa și să te ajute să te usuci cât ai zice pește. Prosoapele de baie BERGA realizate din bumbac 100% vin într-o varietate de culori – roșu, crem, verde, alb, gri petrol, maro – astfel încât sigur vei găsi unul care să se asorteze cu restul accesoriilor de plajă.

Prosop de baie bumbac

4. Scaun de plajă RUNEBAKKEN 

Realizat din oțel și textiline, o țesătură rezistentă din plastic, scaunul de plajă RUNEBAKKEN este ideal pentru momentele în care vrei să citești o carte la plajă, să admiri marea sau să îi urmărești pe copii în timp ce se joacă. Este pliabil, nu ocupă mult loc și este ușor de transportat.   

3. Prosop de baie UNNA

Pe malul mării ești mereu vesel. Și de ce nu ai fi, doar ai așteptat un an să vină vara și să te relaxezi pe nisip și în valurile mării. Dacă vrei să amplifici buna dispoziție, ia cu tine la plajă un accesoriu vesel. Prosopul UNNA realizat din bumbac velur 100%, cu model cu bufniță, va fi preferatul copiilor și, de ce nu, al adulților care nu au uitat de copilărie. Îl poți folosi ca prosop de plajă sau de baie. Oricum ar fi, bufnița sașie o să te binedispună de fiecare dată când o vezi.

Umbrela de soare pentru plaja

2. Umbrelă de soare SANDNES

Să mergi la plajă nu înseamnă neapărat că trebuie să stai în soare cât e ziua de lungă. Atunci când soarele e prea puternic, protejează-te și retrage-te la umbră. Umbrela de soare SANDNES are mecanism de înclinare, înălțimea reglabilă și este rezistentă datorită piciorului de oțel și calotei din poliester susținută de 10 spițe.  

1. Șezlong KALMAR

Indiferent cât de lejer de simți stând pe un prosop direct pe nisipul fierbinte, trebuie să recunoști că un șezlong este mult mai confortabil. KALMAR este șezlongul pliabil de la JYSK care poate fi dus la plajă cu ușurință și care te va face să te simți ca într-un resort de 5 stele pe orice plajă mergi.