Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
mobila gradina

5 trenduri în amenajarea spațiului din grădina ta în 2019

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele, Trenduri

Cuvinte cheie: amenajare gradina, idei decorare gradina

O nouă vară este aproape să înceapă. Și împreună cu ea vor începe și petrecerile în aer liber, priveliștile frumoase pe care le vei admira, cărțile citite într-un șezlong confortabil și întâlnirile cu prietenii. 

Anul acesta accentul în design se pune pe jocul luminilor în spațiul exterior, amestecul de materiale care imprimă un aer personal grădinii și mobilier care are ca beneficiu principal confortul. 

Iluminatul în nopțile de vară

Zonele cu lumina caldă pe care le creezi în grădină în nopțile de vară sunt ingredientul perfect pentru o seară minunată alături de prieteni sau familie. Sau te poți relaxa și singura în grădina ta cu aer de poveste. 

Bucură-te de atmosfera de petrecere cu mai multe tipuri de instalații și ghirlande cu lumini pe care poți să le agăți în copaci sau pe gard și felinare sau lămpi solare pe care să le așezi pe mobilier sau pe jos. Cele mai multe au culori sau materiale diferite, de la hărtie de orez, până la sticlă, metal sau răchită.  

 

Mix de materiale

Amestecul mai multor tipuri de materiale pentru piesele de mobilier este o tendință care a crescut în popularitate începând cu anul 2018. Vei vedea materiale a căror combinație poate fi surprinzătoare, dar modernă: răchită, aluminiu, imitație de lemn, lemn de esență tare, bambus sau plastic. 

Mixul de materiale îți va permite să îți personalizaezi grădina sau balconul și să ai un spațiu exterior interesant și atractiv. 

Un exemplu este scaunul SANDVED din plastic și metal, pe care îl poți găsi în diferite culori care îți vor înfrumuseța dining-ul de afară. Sau scaunul de plajă BAMLE din bambus cu șezut din poliester. 

 

 

Explozie de culoare

Un spațiu exterior decorat cu multe culori este foarte apreciat în anul 2019. Sunt multe moduri prin care poți adăuga puțină culoare balconului sau terasei tale și tu poți stabili cât de multă îți dorești. 
 
De exemplu, alege perne de grădină decorative sau scaunele de grădină colorate UBBERUP care îți vor înveseli și energiza imediat terasa. 

 

Mobilier durabil, din materiale ușoare

Pentru spațiile mici, cele mai potrivite sunt piesele moderne de mobilier din fibre rezistente și cadru de oțel. Așa cum este și scaunul UBBERUP, simplu, ușor de întreținut, perfect pentru cei care nu au mult timp pentru curățenie.

 

Scaune și canapele cu înălțime joasă

Mobilierul cu înălțime joasă este perfect pentru după-amiezi lungi, odihnitoare. Pe lângă stilul modern, piesele de mobilier sunt și foarte confortabile și au un aspect tineresc și relaxat, mai ales dacă adaugi și perne decorative cu imprimeuri, texturi și culori diferite. 

De exemplu, setul BEDER sau mobilierul VEBBESTRUP sunt perfecte pentru relaxare și sunt realizate din materiale rezistente la uzură și vremea de afară.