Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Returnează ușor produsele comandate online

Returnează ușor produsele comandate online

Dată:

Categorie: Servicii, Toate articolele

Cuvinte cheie: Rezerva online ridica din magazin, Retur comenzi online, Retur online

Atunci când vrei să achiziționezi online, ar trebui să fie ușor să te răzgândești. De aceea, încercăm să facilităm procesul de retur, pentru a face cumpărăturile online mai plăcute și mai simple pentru tine. Dacă ai comandat ceva online și decizi că nu a fost o alegere potrivită, îți returnăm suma plătită, fără limită de timp, dacă produsul este în starea în care l-ai cumpărat și ai păstrat dovada achiziției. Acest lucru este valabil atât pentru cumpărăturile online, cât și pentru cele din magazin.  

Returnează în magazin produsele comandate online

Poți schimba sau returna produsele comandate online în orice magazin fizic JYSK. Vino în cel mai apropiat magazin JYSK cu produsul și cu dovada achiziției produsului (bon sau factură) și te vom ajuta să îi schimbi sau să îl returnezi. Dacă preferi să returnezi produsul comandat online prin aceeași modalitate prin care l-ai primit, și acest lucru este posibil. Trebuie doar să contactezi Serviciul Clienți, aici

Verifică disponibilitatea produsului 

Dacă ai văzut pe site un produs pe care ți-l dorești și vrei să îl cumperi din magazinul fizic, verifică pe site stocul din magazinul din care vrei să îl achiziționezi. Poți verifica stocul fiecărui produs de pe site în orice magazin JYSK din țară pe JYSK.ro. Cantitatea de pe stoc este actualizată pe site la fiecare 15 minute. 

Este posibil însă ca, dacă numărul de bucăți disponibil într-un magazin este mic, produsul să se vândă până când ajungi la magazin. Pentru a te asigura că găsești produsul atunci când ajungi în magazin, poți rezerva online produsul care te interesează. Apasă buton Rezervă online, ridică din magazin și, dacă produsul este disponibil pe stoc în magazinul care te interesează, atunci îl vom rezerva pentru tine și poți veni să îl ridici peste o oră.  Rezervarea produsului va fi valabilă până a doua zi la închiderea programului.